Domov - Naše prednosti

Naše prednosti

Pomagamo poiskati optimalno rešitev

Pri Ellabu združujemo visoko usposobljene in izobražene inženirje s področja avtomatike, elektronike in računalništva. Vsakodnevno reševanje najrazličnejših tehničnih problemov bogati naše znanje.

S svojimi izkušnjami iščemo tehnično in finančno optimalne rešitve za naše kupce. Veseli smo, da lahko svojim kucem poleg rešitev ponudimo le visokokakovostne izdelke podjetij, ki jih zastopamo. Tako boste ob sodelovanju z nami dobili izkušenega in strokovno usposobljenega partnerja, ki vam znal ponuditi optimalno rešitev za vaš problem. Tudi v primeru kakršnihkoli zapletov vam bomo vedno z veseljem pomagali.

Postanite tudi vi eden izmed naših partnerjev!

Visok nivo znanja in dolgoletne izkušnje

Pri Ellabu ohranjamo visok nivo znanja s pomočjo ekipe visoko izobraženih strokovnjakov, ki izkušnje pridobivajo na aplikacijah. Znanje poglabljamo z rednimi izobraževanji pri principalih in s sledenjem novim tehnologijam.

Stalnost

To je zelo pomemben faktor pri odločitvi stranke za določen sistem daljinskega nadzora. Sistem namreč lahko gradi in vzdržuje le eno podjetje, zamenjava sistema pa je draga. Z določenimi strankami sodelujemo že več kot 30 let. Odnos naročnik - izvajalec spreminjamo v partnerskega

Nudimo visokokakovostne izdelke priznanih proizvajalcev

Zastopamo proizvajalce, ki so ozko specializirani in s tem nudijo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

 

Nadzorni portal - Slovenija
Nadzorni portal - Hrvaška

Dostop do nadzornega portala je mogoč samo z uporabo brskalnika Internet explorer 6 ali novejši.

Dobrodošli na nadzornem portalu telemetrijskega sistema Ellab.

Ivanić Grad Međimurske vode Pisarovina Humkom Ivkom Slavonski Brod
Nadzorni portal - Slovenija
Nadzorni portal - Hrvaška